LINKS

In Twente, te midden van honderden hectare natuurgebied,  ligt het pittoreske dorp Haaksbergen, oftewel de Ster van Twente, een dorp met zo'n 25.000 inwoners. Rond Haaksbergen liggen schitterende natuurgebieden met bossen, heide, zandverstuivingen en hoogveen. Hierin bevinden zich vele kilometers wandel- en fietspaden, voor toeristen één van de belangrijkste redenen om naar Haaksbergen te komen.

In het dorp zelf bevinden zich ook een aantal toeristische trekpleisters: de Oostendorper Watermolen, het subtropisch zwembad de Wilder en het Museum Buurtspoorweg. Verder biedt het park Groot Scholtenhagen veel moois: subtropisch zwemparadijs De Wilder, een tenniscomplex, golfbaan, kinderboerderij en een skeeler- en ijsbaan. Daarnaast heeft Haaksbergen een mooi centrum met leuke winkels en gezellige cafés, wat de landschappelijke sfeer met de stedelijke voorzieningen goed combineert.

Kortom: gelegen in het mooie Twenteland op geringe afstand van de steden Enschede en Hengelo, vormt Eetsalon Menzing een perfecte locatie voor een gezond broodje, een lekkere uitsmijter of een heerlijke maaltijd!

Gemeente Haaksbergen
VVV Haaksbergen
Museum Buurt Spoorweg
Subtropisch Zwemparadijs De Wilder
Theater De Kappen
Park Scholtenhagen en Kinderboerderij
De Watermolen

 
 
 
COPYRIGHT © 2010 - Eetsalon Menzing

ontwerp VH