NIEUWS


• Check dit supergave filmpje op ons eigen YouTubekanaal om te zien hoe een dagje Eetsalon Menzing er in vogelvlucht uit ziet!

https://www.youtube.com/watch?v=0zL91UGoz-s

• Eetsalon Menzing verzorgt graag de perfecte lunch bij u op het werk. Goed en gezellig lunchen is namelijk een belangrijk onderdeel van de werkdag en niets is handiger dan dit uitbesteden aan de juiste mensen. U kunt bij Eetsalon Menzing van maandag t/m vrijdag tot 10.30 uur online uw bestelling plaatsen, waarna deze rond 12.00 uur gratis wordt bezorgd op de plek die u wenst. Informeer vrijblijvend of kijk op www.broodjemenzing.nl voor de vele mogelijkheden.
• Pinnen is een snelle, eenvoudige en veilige manier van betalen. U heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak. Maak gratis gebruik van onze twee betaalautomaten, voor uw eigen en onze veiligheid. Klein bedrag? Pinnen mag.

• Eetsalon Menzing is op Facebook en Twitter te vinden. "Like" Menzing op Facebook.com/MenzingMenotti of volg ons via Twitter.com/EetsalonMenzing om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en de lekkerste aanbiedingen.

 
 
 
COPYRIGHT © 2010 - Eetsalon Menzing

ontwerp VH