OVER ONS

Welkom bij Eetsalon Menzing

In mei 1974 opende de familie Menzing de deuren van Eetsalon Menzing aan de Eibergsestraat 23 te Haaksbergen. Enkele tientallen jaren en verschillende verbouwingen later is Eetsalon Menzing nog steeds een veelzijdig bedrijf met gevoel voor lekker en betaalbaar eten. Met een eigentijds en strak maar ook comfortabel en sfeerfol interieur en een modern food-concept probeert Eetsalon Menzing kwaliteit te bieden en alleen het allerbeste is goed genoeg.

Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de producten, maar ook voor de kwaliteit van de medewerkers. Het uitgangspunt is een schone en heldere zaak, een hygiënische keuken en een opgeruimde en heldere omgeving. De gast verwacht kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht en een bediening die snel en vriendelijk is en dit alles heeft Eetsalon Menzing tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien biedt Eetsalon Menzing extra service: gratis Wi-Fi, een mooie speelhoek voor kinderen en de mogelijkheid om te pinnen.

Kortom: door volop bezig te blijven met vernieuwingen en te luisteren naar de wensen van de klanten, is Eetsalon Menzing al 40 jaar een begrip in Haaksbergen en omstreken.

Hard gewerkt? Lekker gewinkeld in het centrum van Haaksbergen? Of heeft u een flink stuk gewandeld of gefietst? Dan is dit hét moment om uzelf te trakteren op een gezonde lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd bij Eetsalon Menzing. U bent van harte welkom!

 
 
 
COPYRIGHT © 2010 - Eetsalon Menzing

ontwerp VH