Awards

In de loop der jaren is Eetsalon Menzing een begrip geworden in Haaksbergen en daarbuiten. We willen ons blijven onderscheiden en dit wordt gelukkig beloond door onze klanten die terug blijven komen, maar ook door de horecabranche en vakgenoten.

We hebben de afgelopen jaren al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen: in 2001 waren we 3e bij de “Cafetaria van het Jaar” en vanaf het begin van de verkiezing “Cafetaria Top 100” (de opvolger van Cafetaria van het Jaar) in 2004, hebben we daar elk jaar opnieuw ingestaan. In 2014 en 2015 werden we zelfs uitgeroepen tot Beste Cafetaria van Overijssel!

Uit De Twentsche Courant Tubantia (oktober 2015):

De familie Menzing is erg trots op het resultaat “Beste Cafetaria van Overijssel! “Hier hebben we met onze wederzijdse ouders en het hele team allemaal keihard voor gewerkt en dit voelt als een hele grote schouderklop voor iedereen”, aldus Dennis Menzing. “Door mysteryguests en openlijke jurybezoeken wordt een beeld gekregen van hoe de voorgedragen bedrijven in elkaar steken en hoe er gewerkt wordt. Van belang hierbij zijn: smaak, hygiëne, klantgerichtheid, snelheid, verantwoord ondernemen, maatschappelijke betrokkenheid en vakbekwaamheid.

Deze ranglijst is niet alleen belangrijk voor de individuele bedrijven, maar voor de gehele branche. Voeding en gezondheid gaan een steeds grotere rol spelen en ook wij willen hier een steentje aan bijdragen door o.a. verantwoord te frituren, duurzaam te ondernemen en door een stuk versbeleving te bieden in de vorm van verse gezonde broodjes/lunches en maaltijdsalades. Heel vaak wordt er (ook in de media) denigrerend gesproken over een “vette hap” halen bij de cafetaria maar dat is het allang niet meer. Wij en onze collega-ondernemers zijn heel serieus met het vak bezig om onze bedrijven naar een hoger plan te tillen en deze ranglijst draagt bij aan een positief imago voor de hele sector.”

Lieve gasten,

Vanaf dinsdag 7 april a.s. zijn wij weer geopend voor afhaalbestellingen:
Eetsalon Menzing van 11.30 tot 20.00 uur,
IJssalon Menotti van 14.00 tot 20.00 uur.

Wij hebben onze eet- en ijssalon iets "omgebouwd" en het assortiment wat
beperkt, zodat we als team met een minimale bezetting en op ruime
afstand van elkaar alle bestellingen kunnen verwerken. We bereiden alles
zoals jullie van ons gewend zijn in een brandschone omgeving
en volgens strikte veiligheidsvoorschriften. De gezondheid en veilig-
heid van onze gasten en medewerkers staat namelijk nog steeds voorop.
Daarbij hebben we wel jullie hulp nodig, dus nogmaals:

• bestel online of telefonisch
• betaal met pin
• houd de exacte afhaaltijd aan
• haal de bestelling op in je eentje
• houd 1,5 meter afstand
• volg onze aanwijzingen op.

Als je bestelling klaar is, geniet dan elders van onze heerlijke producten.
Graag tot gauw en stay safe!

Dennis & Toyna Menzing