Werken bij

Met ruim 30 collega’s zorgen wij dagelijks voor een optimale beleving voor onze gasten. En daar is altijd plek voor nieuwe collega’s! Want welk beroep je op dit moment ook uitoefent, wij zijn continu op zoek naar ervaren mensen die een nieuwe uitdaging zoeken.

En heb je geen ervaring, maar wil je toch graag laten zien wat je kunt? Dan is het altijd zinvol om te solliciteren en een mail te sturen naar info@eetsalonmenzing.nl, of vul ons contactformulier in.

Wij willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. Daarom werken we bij Eetsalon Menzing met een flexibel rooster zodat iedereen aan zijn gerief komt. Want ook wij vinden sporten en een sociaal leven naast een baan erg belangrijk. Verder bieden wij een jong, dynamisch en gezellig team, een gestructureerde organisatie, de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een duidelijk planningsysteem met voldoende pauzes.

En ben (of word) je leerling bij een ROC en zoek je een leerbedrijf? Eetsalon Menzing is een erkend leerbedrijf (zie onderstaand schema), dus wie weet kunnen wij bijdragen aan jouw opleiding.

Niveau 1:        Horeca-Assistent
Niveau 1:        Facilitair Medewerker
Niveau 2:        Horecamedewerker Fastfoodsector Fastfood
Niveau 3:        Bedrijfsleider Fastfoodsector
Niveau 4:        Horecaondernemer /-manager
Niveau 4:        Horecaondernemer Fastfood
Niveau 4:        Facilitair Leidinggevende

We zien er naar uit je te ontmoeten!